Logistiek Management

De Special Logistiek Management is een goed verzorgd podium waar partijen uit de logistieke-sector zich op een professionele manier kunnen presenteren en profileren.

Meer informatie
Special Logistiek Management

ICT Management

De ‘Special ICT Management in de zorg’ is een goed verzorgd podium waar partijen in de ICT-zorg-sector zich op een professionele manier kunnen presenteren en profileren.

Meer informatie
Special ICT Management

Vastgoed Management

De Special Vastgoedmanagement is hét magazine voor projectontwikkelaars, woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

Meer informatie
Special Vastgoed Management

GWW Management

De Special GWW Management is een tijdschrift voor de grond-, water- en wegenbouw. Dit magazine is een goed verzorgd podium waar partijen in de GWW-sector zich op een professionele manier kunnen presenteren en profileren.

Meer informatie
Special GWW Management

Water Management

De Special Water Management is een tijdschrift voor waterbeheer en watervoorziening. In dit magazine presenteren en profileren gespecialiseerde ondernemingen en instituten hun kennis, expertises en noviteiten.

Meer informatie
Special Water Management

Onderhouds Management

De Special Onderhouds Management heeft tot doel het direct betrokken management van deze organisaties middels informatieve bedrijfspresentaties inzicht te geven in de meest actuele ontwikkelingen, innovatieve technologieën, projecten en noviteiten op het gebied van industrieel onderhoud, renovatie, reinigen, veiligheid en milieu.

Meer informatie
Special Onderhouds Management