Special GWW Management

De Special GWW Management is een tijdschrift voor de grond-, water- en wegenbouw. Dit magazine is een goed verzorgd podium waar partijen in de GWW-sector zich op een professionele manier kunnen presenteren en profileren. De bedrijfspresentaties in deze special geven inzicht in de meest actuele ontwikkelingen, trends, projecten en noviteiten op het gebied van grond-, water en wegenbouw.

De Special GWW Management heeft tot doel direct betrokken functionarissen te ondersteunen bij de besluitvorming op het gebied van grond-, water en wegenbouw en alle betrokken partijen in de GWW-sector.

Dit luxe uitgevoerde A4 fullcolor tijdschrift wordt op naam toegezonden aan alle directeuren, ingenieurs en beleidsmedewerkers van: Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten en Waterschappen.

De bovenstaande functionarissen zijn actief voor de portefeuilles: Weg- en Waterbouw, Grondzaken, Stedenbouw en Stadsontwikkeling, Planologie, Verkeer en Vervoer ,Groenvoorziening, Landmeten, Milieu.

Special GWW Management

Meer weten?

Wenst u meer informatie over één van onze producten of wilt u van gedachten wisselen over hoe wij ook uw bedrijf van dienst kunnen zijn, dan horen wij graag van u!

Contact